Onderweg zou het zomaar eens kunnen zijn dat je een wegafsluiting tegenkomt. Dit hebben wij niet in de hand en het kan dagelijks wel eens verschillen. Als dit gebeurt kun je in de routebeschrijvingen van onze autospeurtochten meestal gemakkelijk het volgende punt herleiden omdat de wegen waarover je rijdt altijd met naam staan genoemd. Er wordt dan vertrouwd op je speurneus-skills, echter kan het ook wel eens voorkomen dat het wat lastiger is om het volgende punt te vinden.

Zodra er bij ons een afsluiting bekend is waarbij het wat lastiger is om de route te vervolgen zullen wij op deze pagina deze afsluiting noemen, en als het bij ons duidelijk is waar de afsluiting exact is zullen we een alternatief route voorstellen voor dat specifieke stuk weg. Daarbij hopen we dat we vooral ook op jullie hulp kunnen rekenen door onder aan deze pagina als reactie aan ons door te geven waar jullie de wegafsluiting zijn tegengekomen. Op deze manier helpen jullie ons maar vooral ook diegene die na jullie de autospeurtocht willen gaan rijden.

Op de volgende routes zijn momenteel afsluitingen bekend:

Kinderroute van Kien:

Op bladzijde 06 van de routebeschrijving wordt op een gegeven moment gevraagd om het pad naar Kasteel Heeswijk in te rijden. Het Kasteel heeft recentelijk de toegangsweg naar het kasteel veranderd naar de weg aan de achterzijde van het kasteel, en dit pad waar je in moet rijden is nu een pad voor leveranciers geworden. Het kan zijn dat je een opmerking krijgt dat je dit pad niet in kunt of mag rijden.

Wij zullen z.s.m. contact opnemen met Kasteel Heeswijk en vragen of onze deelnemers gebruik mogen maken van dit pad. We houden jullie op de hoogte . Als je de opmerking krijgt en het kasteel toch wilt bezoeken kun je op de volgende manier daar komen:

  • Als je de steeg tot over het kanaal bent gevolgd tot de rotonde (op blz. 06) ga je op de rotonde rechtdoor en neem je gelijk de eerste afslag rechts om de weg langs de snelweg te vervolgen.
  • Volg deze weg ca. 1,3km tot je rechts de parkeerplaats bij het kasteel kunt inslaan.

Nadat je het kasteel hebt bezocht en de vraag 4 op blz 06 hebt opgelost kun je de weg naar de rotonde weer terug nemen, om op de rotonde linksaf te slaan de Baron van den Bogaerdenlaan in. Hier kun je de route weer oppakken.

Kinderroute Kijk-Uit:

We hebben vernomen dat de Molenweg afgesloten zou kunnen zijn. Als dat zo is moet je een paar km. om rijden en zal je de Molen de Valk uit de route overslaan.

De omleiding is als volgt:

  • Rijd vanaf de afgesloten Molenweg 250m. terug en sla rechtsaf de Oude Bovendijk in.
  • Volg de weg ca. 2,3km.  met de bocht mee tot je voor de snelweg aankomt. Ga daar rechts de Schieveensedijk in.
  • Na 5.3km maakt de weg een bocht naar links. Volg de weg tot de rotonde onder de A13 door.
  • Neem op de rotonde gelijk de eerste afslag de Delftgauwseweg in. 
  • Na ca. 900m. in de bocht naar links neem je de afslag rechts de Zuideindseweg in. 
  • Rijd de weg ca. 3km. door tot deze een bocht naar links maakt. Daar ga je rechtdoor en parkeer je de auto aan het einde rechts. 
  • Als je het pad rechtsaf wandelt kom je na ca. 350m bij de uitkijktoren Tureluur.
  • Op de volgende bladzijde kun je de route weer oppakken bij “Uitkijktoren Tureluur”.

2 reacties

admin · 24/05/2021 op 13:18

Kinderroute Molenvelden: is de Melkfabriek Sint-Pancratius in Hoogeloon vanaf het Koning Kyrië Avonturenpad (23-5-2021) lastig te bereiken door een wegafzetting.

admin · 24/05/2021 op 13:12

Boscafé Kempenroute:
De Melkfabriek Sint-Pancratius in Hoogeloon is lastig te bereiken door een wegafzetting.
De Eerselsedijk die Stokkelen wordt, van Bergeijk naar Eersel is 23-5-2021 gedeeltelijk afgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *