Als jullie nog een leuke autospeurtocht willen winnen, kun je eens kijken op Instagram en daar @avonturen_met_papa opzoeken. Ze hebben het volgende leuke bericht geschreven over wat ze hebben meegemaakt tijdens de Kinderroute Molenvelden:

“Wij hebben gisteren een hele toffe autospeurtocht gedaan van @oppadmetdeauto.nl en het leuke is dat we een kadobon t.v.w. 16,50 euro weg mogen geven! Wij kozen voor de kinderroute Molenvelden, deze is speciaal voor kinderen en gaat door de prachtige Kempen wat voor ons niet al te ver van huis is.

Om 11.00 uur zijn we gestart bij Boscafé Molenvelden Veldhoven waar we meteen enkele vragen voor de speurtocht moesten beantwoorden en waar Tom lekker de grote speeltuin indook.Vervolgens zijn we met een prachtige route, door de velden, langs leuke hotspots gereden waar overal uitgestapt mag worden om de vragen te beantwoorden. We verklappen ze niet allemaal om het leuk te houden voor degenen die deze route nog willen gaan rijden.

We willen jullie echter de hoogtepunten voor kinderen niet onthouden. Wij hebben genoten van het Koning Kyriëpad, een echt avonturen pad met kabouters, een wensput, speeltuin en klim-klauterpad door het bos. Heerlijk gepicknickt bij een boscafe en de zandbak onveilig gemaakt. Alle locaties waren rustig, wat wel zo prettig is in coronatijd.

Als laatste stop haalden we bij de molenbakker nog iets lekkers om vanuit de kofferbak op te eten. Al met al een hele leuke papadag! Moe maar voldaan reden we rond 16.30 uur terug naar huis.

Grappig detail: Van elke autoroute gaat er 0,50 cent in de pot en elke maand wordt deze pot verloot tussen de inzenders van de goede antwoorden van de speurtocht.

Wij mogen een kadobon weggeven waarmee je een toffe autospeurtocht uit mag zoeken die feestelijk voor je verpakt wordt.”


0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *